Gino Hairandmore

Συνεργασια Andrea Hecker με gino hairandmore


Η διεθνούς φήμης hair colorist Andrea Hecker βρέθηκε στην ελλάδα για ένα αποκλειστικό workshop με τους ειδικούς στο χρώμα των gino hairandmore. Η Andrea Hecker μας έδειξε πως τα χρώματα στα μαλλιά που θαυμάζουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών μόδας και τις αγαπημένες μας celebrities μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα και για εμάς!
Τεχνικές όπως το balayage, το hair painting και οι ανταύγειες χρησιμοποιούνται καιρό τώρα στα gino hairandmore αλλά υπό την καθοδήγηση της κορυφαίας colorist μάθαμε όλα τα tips για να τις τελειοποιήσουμε.
Τα αποτελέματα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι άκρως εντυπωσιακά! Ζουμερά έντονα χρώματα που δίνουν βάθος και ένταση αναδεικνύοντας το κούρεμα  και την υγεία των μαλλιών σας. Χρώματα και τεχνικές τόσο πρωτοποριακές που κυριολεκτικά αναγεννούν τα μαλλιά σας!
Εμπνευστείτε από τα look που δημιουργήσαμε μαζί με την Andrea και κλείστε σήμερα κιόλας το δικό σας ραντεβού με τους gino hairandmore colour experts για να “μεταμορφώσουμε” το χρώμα και την αίσθηση των δικών σας μαλλιών!