Gino Hairandmore

Μακρια μαλλια και αφελειες


Μακραίνεις τα μαλλιά σου και μόλις έχεις γίνει ίδια με την Ραπουνζέλ αρχίζεις να τα βαριέσαι. Γιατί? Γιατί για να παραμείνουν μακριά δεν πρέπει να τα κόψεις και αυτό δεν σου δίνει και πολλές επιλογές, σωστά?

Μπορείς πάντα να τα μαζέψεις σε έναν όμορφο κότσο ή μια χαλαρή πλεξίδα αλλά τι γίνετε αν θέλεις να τα έχεις ελεύθερα αλλά χρειάζεσαι μια αλλαγή? Οι αφέλειες αποτελούν την πιο γρήγορη και εύκολη λύση για να αποκτήσουν τα μακριά μαλλιά σου στυλ και αέρα ανανέωσης χωρίς να θυσιάσεις το μήκος των μαλλιών σου!

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο θα επιλέξεις μακριές αφέλειες που θα τις χτενίσεις στο πλάι δημιουργώντας ένα χτένισμα που θα βοηθήσει τα όμορφα στρογγυλά μάγουλα σου να δείχνουν λιγότερο στρογγυλά. Αν ανήκεις στις κυρίες με τετράγωνο πρόσωπο και έντονες γωνίες, θα επιλέξεις φιλαριστές αφέλειες που σταματούν ακριβώς πάνω από τα μάτια σου και θα αποφύγεις εκείνες που είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες προκειμένου να μην τονίσεις το σχήμα του προσώπου σου. Αν το πρόσωπο σου έχει σχήμα καρδιάς, θα επιλέξεις μια φράντζα που θα είναι κοντή μεν αλλά αρκετά μακριά ώστε να την χτενίζεις στο πλάι. Με αυτό τον τρόπο θα τραβήξεις την προσοχή μακριά από το μάλλον έντονο πηγούνι σου (αυτό δεν σημαίνει άλλωστε πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς?) και θα τονίσεις τα μάτια σου. Οι πιο τυχερές από εμάς που έχουν οβάλ πρόσωπο μπορούν να κόψουν τις αφέλειες τους με όποιον τρόπο θέλουν αλλά ιδανική για εκείνες θα ήταν μια βαριά φράντζα που φτάνει σε μήκος ακριβώς κάτω από τα φρύδια.

Και για να μην μου μπερδευτείς διάλεξα για εσένα τα καλύτερα μακριά μαλλιά με αφέλειες. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και να κλείσεις το ραντεβού σου σε ένα από τα 8 gino hairandmore καταστήματα όπου οι ειδικευμένοι μας κομμωτές θα σου δώσουν τις συμβουλές τους για να κάνουν την επιλογή σου ακόμα ευκολότερη!

photos from sortrashion
author: Roula Bagia