Gino Hairandmore

Πολυτιμα ελαια


Οι καλές διατροφικές συνήθειες βοηθούν την ομορφιά των μαλλιών μας αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης δεν μας επιτρέπουν πάντα να τρεφόμαστε σωστά και άρα να απολαμβάνουμε όλα τα πλεονεκτήματα μιας ισορροπημένης διατροφής και την πρόσληψη όλων των απαραίτητων για την υγεία και την λάμψη των μαλλιών μας βιταμινών. 

Kérastase Elixir Ultime!

Το μυστικό των ομορφότερων μαλλιών αποκαλύπτεται με το Kérastase Elixir Ultime! Αυτό το καλλυντικό προϊόν εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό τεσσάρων πολύτιμων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα ένα πολυτελές ελιξίριο για όλους τους τύπους μαλλιών. Η τεχνολογία Oléo-Complexe αποτελεί έναν πανίσχυρο συνδυασμό ενυδατικών και θρεπτικών συστατικών που προσαρμόζονται στα δικά σας μαλλιά και ανάγκες με μόλις λίγες σταγόνες. Το Pracaxi Oil, το Argan Oil καθώς και τα έλαια αραβοσίτου και καμέλιας -όλα γνωστά για τις πλούσιες μαλακτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες- μεταμορφώνουν τα μαλλιά σας προσφέροντας τους μοναδική απαλότητα, στιλπνότητα και απίστευτη λάμψη. Αυτό το πολύτιμο ελιξίριο μπορεί να εφαρμοστεί πριν το λούσιμο για άμεση αναδόμηση, θρέψη και εμφανώς αναγεννημένα μαλλιά ή πριν το καθημερινό styling για προστασία και στιλπνότητα.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil!

Η L’Oreal κλείνει όλα τα μυστικά ομορφιάς της Ανατολής στο μπουκάλι του L'Oreal Professionnel Mythic Oil! Εμπλουτισμένο με ένα μείγμα σπόρων αβοκάντο και σταφυλιού αυτό το πολυτελές προϊόν θρέφει τα μαλλιά σας ξεκλειδώνοντας την φυσική τους λάμψη. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών το L'Oreal Professionnel Mythic Oil είναι κυριολεκτικά η καλύτερη τελευταία κίνηση για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας. Λίγες σταγόνες πριν το styling αρκούν για άμεση θρέψη, απαλότητα, λάμψη, πειθαρχία και δύναμη στα μαλλιά. Στα ίσια μαλλιά προσφέρει τη λάμψη που χρειάζονται και την απαραίτητη λείανση. Στα κυματιστά μαλλιά, προσφέρει κίνηση που αναδεικνύει το χτένισμα, ενώ στα μαλλιά με μπούκλες, δίνει το κατάλληλο νεύρο και βοηθά τα μαλλιά να μην φριζάρουν.

Moroccanoil®

Το Moroccanoil® είναι το προϊόν που πρώτο έκανε γνωστό το Argan Oil. Το 2010 βραβεύθηκε από το περιοδικό Elle στα Beauty Awards και οι celebrities δεν το αποχωρίζονται ποτέ αφού συχνά το αναφέρουν ως το απόλυτο μυστικό ομορφιάς. Τα αποτελέσματα της χρήσης του συνοψίζονται σε μεταξένια, υγιή, λαμπερά, γεμάτα ζωντάνια μαλλιά! Εμπλουτισμένο με το αντιοξειδωτικό Argan Oil που βοηθά σημαντικά στην ανάπλαση των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας καθώς και πρωτεΐνες ενδυνάμωσης και βιταμίνες για λάμψη, αυτή η μεταμορφωτική θεραπεία ξεμπερδεύει, μειώνει τον χρόνο του στεγνώματος μέχρι και 40%, προσφέρει λάμψη και απαλότητα στα θαμπά μαλλιά, δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και αυξάνει την ελαστικότητα της τρίχας, βοηθά στην αποκατάσταση των βλαβών στα μαλλιά σας από τις βαφές και το styling, μειώνει την φαγούρα και την ξηροδερμία, βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας, προστατεύει το καλοκαίρι από τις ακτίνες UV και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες βλάβης των μαλλιών σας, προσφέροντας άμεση απορρόφηση από την τρίχα αφήνοντάς τη λαμπερή χωρίς ίχνος λιπαρότητας μετά από κάθε χρήση. Μπορεί να προστεθεί ακόμα και στο μείγμα της βαφής δίνοντας διάρκεια και λάμψη στο χρώμα. ΥΓ Το Moroccanoil® διατίθεται στα καταστήματα Βάρκιζας, Βούλας, Γλυφάδας και Ηλιούπολης.

Wella SP Luxe Oil

Το Wella SP Luxe Oil είναι ένα πολυτελές επανορθωτικό ελιξίριο του οποίου η φόρμουλα επιτρέπει την άμεση μεταμόρφωση της υφής των μαλλιών σας. Εμπλουτισμένο με ένα μείγμα εκλεκτών ελαίων αφήνει τα μαλλιά σας έως και 10 φορές απαλότερα αφού η εξελιγμένη του σύνθεση εξασφαλίζει έως και 3 φορές περισσότερη προστασία της φυσικής κερατίνης της τρίχας από ότι τα κοινά conditioner. Το Argan Oil γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και ιαματικές του ιδιότητες, το έλαιο αμυγδάλου που προσφέρει ενυδάτωση υψηλού επιπέδου και λάμψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και το έλαιο Jojoba που κάνει κυριολεκτικά θαύματα για τις εύθραυστες και συχνά αφυδατωμένες άκρες των μαλλιών σας συνδυάζονται ιδανικά για να προσφέρουν στα μαλλιά σας υψηλή καλλυντική περιποίηση. Χρησιμοποιώντας την επανορθωτική τεχνολογία Transform Technology, το Wella SP Luxe Oil προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά σας λειτουργώντας εκ των έσω ενώ παράλληλα προστατεύει την φυσική κερατίνη. Τα μικρομόρια Luxe OilÉs διαπερνούν την τρίχα κλειδώνοντας την υγρασία μέσα της και δυναμώνοντας την ενώ συγχρόνως σχηματίζουν ένα προστατευτικό περίβλημα γύρω από την κάθε τρίχα ξεχωριστά δημιουργώντας μια αόρατη ασπίδα ικανή να προστατεύσει τα μαλλιά σας από την φθορά. Η επανορθωτική του φόρμουλα κάνει ακόμα και τις ήδη κατεστραμμένες τρίχες να δείχνουν εμφανώς πιο λείες. Λείανση, απαλότητα, προστασία, λάμψη, ενυδάτωση, επανόρθωση, πειθαρχία και αναδόμηση των μαλλιών σας από την πρώτη κιόλας χρήση.