Gino Hairandmore

Ο Αρχαριος


Την αποκλειστική avant premiere της ταινίας «Ο Αρχάριος» , με τους απολαυστικούς Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Άν Χάθαγουεϊ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, editors & bloggers από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Σ’ ένα exclusive event που διοργάνωσαν η Tanweer και η σειρά styling ΕIMI από τη Wella Professionals, οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσουν πρώτοι και πρώτες τη νέα ταινία της Νάνσι Μάγιερς αλλά και να απολαύσουν τις special styling υπηρεσίες των gino hairandmore στο pop up hair salon που είχε στηθεί ειδικά για την βραδιά στο φουαγιέ των αιθουσών προβολής στο The Mall Athens! Οι hair experts των κομμωτηρίων μας βρέθηκαν εκεί και με σύμμαχο το νέο προϊόν Root Shoot της σειράς ΕΙΜΙ που θα βρείτε σε όλα μας τα καταστήματα δημιούργησαν χτενίσματα με τέλειο όγκο στη ρίζα χάρη στο ειδικό στόμιο που εφαρμόζει ακριβώς εκεί που επιθυμούμε!
Ακολούθησε μας στο Instagram @ginohairandmore και στο Facebook για να μην χάνεις στιγμή από όλα τα event και τις επιδείξεις μόδας που συμμετέχουμε!

photos from sortrashion
author: Roula Bagia